درمان منگوله های پوستی با لیزر

درمان منگوله های پوستی با لیزر

آنچه در این مقاله می‌خوانید ...

درمان منگوله های پوستی با لیزر یکی از روش های ایمن و موثر به شمار می آید که بعد از انجام معاینه ی فیزیکی و با توجه به نوع ضایعه توسط متخصص پوست پیشنهاد می شود. منگوله های پوستی که یکی از عارضه های شایع افراد به ویژها خانم ها به شمار می آید، به دلیل تغذیه از رگ های خونی بسیار حساس می باشند و هرگونه برش و روش درمانی غیر اصولی می تواند موجب خونریزی محل بافت و حتی در شرایط حادتر منجر به عفونت گردد، به همین خاطر انتخاب کلینیک معتبر تو این زمینه امر مهم و حیاتی به حساب می آید. کلینیک نهال شیراز با در اختیار داشتن بروزترین خدمات و پزشکان حاذق تو این زمینه و با در اختیار محیط امن و استریل این اطمینان را به شما می دهد تا تمام انتظاراتتان به دور از هیچگونه نگرانی برایتان محقق شود. ما با توضیح مختصری از منگوله های گوشتی و توصیف ویژگی های آن قصد داریم شما را بیشتر با این ضایعه آشنا کنیم و با بیان روش های درمان موجود و ویژگی های بارز لیزر منگوله های گوشتی، شما را در انتخاب بهترین روش درمان اینگونه ضایعات پوستی راهنمایی کنیم.

منگوله های گوشتی یا زائده های گوشتی چیست؟ 

منگوله های گوشتی، نوعی زائده های پوستی خوش خیم هستند که به شکل منگوله ی کوچک آویزان روی سطح پوست بدون داشتن هیچ گونه دردی ظاهر می شوند. این ضایعات گرد ونرم به وسیله ی یک پایه ساقه شکل، به سطح پوست وصل هستند، به گونه ای که آنها را براحتی می توان روی پوست حرکت داد. این نوع زائده های گوشتی هیچ گونه درد و مشکلی برای فرد ندارند و بیشتر افراد به دلیل مشکلی که در وضعیت ظاهریشون ایجاد می کنند، با استفاده از روش هایی همچون لیزر منگوله های گوشتی تصمیم به برداشتن آنها می کند. در ادامه ی این مقاله به بیان مختصری از انواع راه ها و روش های درمانی در جهت برداشتن این زائده های گوشتی خواهیم پرداخت.

راه های مختلف جهت درمان منگوله های پوستی

منگوله های پوستی که بی خطر و غیر سرطانی هستند، در خیلی از موارد خود به خود از بین رفته و از روی پوست محو می شوند ولی در غیر اینصورت چنانچه شما تصمیم به برطرف نمودن آن نمودید، باید بدانید که درمان منگوله های پوستی با توجه به تشخیص پزشک و میزان شدت عارضه متعدد و به شرح زیر می باشد:
روش کرایو تراپی: در این روش این نوع ضایعات توسط نیتروژن مایع انجماد و به طور کامل از روی پوست کنده و جدا می شود.
جراحی: در این روش منگوله های پوستی توسط تیغ یا چاقوی مخصوص جراحی از روی پوست برداشته و جدا می شود.
لجستیک یا لیجیشن: در این روش به واسطه ی انسداد عروق تغذیه کننده، این نوع ضایعات پوستی، از بین خواهند رفت.
کوتریزیشن: در روش لیزر منگوله های پوستی یا کوتریزیشن، با استفاده از انرژی الکتریکی تمام ضایعات سوزانده و از بین خواهند رفت.

علت های بروز منگوله های گوشتی و مناطق مستعد رشد آن

علت های بروز این نوع ضایعه ی پوستی که معمولا به اندازه ی یک یا دو سانتی متر روی پوست پدید می آیند، متعدد و به شرح زیر می باشد:
بالا بودن قند خون
مناطقی که بیشتر مستعد رطوبت و یا اصطکاک با سایر اعضای بدن باشد. از جمله این مناطق می توان به زیر بازوی دست، زیر گردن، زیر سینه، اطراف کشاله ران، زیر پلک ها، اطراف گردن اشاره کرد.
ژنتیک که یکی از مهم ترین علت های بروز این منگوله های پوستی می باشد.
مبتلا بودن به سندرم متابولیک
بر هم خوردن تعادل هورمونی
مبتلا بودن به به سندرم تخمدان پلی کیستیک و دیابت
چاقی و پی آن اضافه وزن شدید

اقدامات لازمه هنگام بروز منگوله های گوشتی روی پوست

این نوع زائده ها که معمولا رنگی همرنگ پوست بدن دارند و اغلب در سنین بزرگسالی مشاهده می شوند، اغلب اوقات بدون درد هستند، ولی زمانی که این نوع ضایعات پوستی در تماس با البسه یا زیور آلات قرار بگیرند، به دلیل اصطکاک به وجود آمده دچار تحریک و درد خواهند شد، که در اینصورت طبق توصیه ی کارشناسان در صورت مشاهده ی هرگونه تغیییر و دگرگونی روی سطح پوست می بایست به پزشک مراجعه نمود تا نوع عارضه شناسایی و مطابق آن اقدامات درمانی و پیشگیرانه انجام پذیرد.

لیزر منگوله های پوستی و ویژگی های بارز آن

هنگام مشاوره اولیه، متخصص پوست بهترین گزینه‌های درمانی به منظور برداشتن منگوله های پوستی را به شما پیشنهاد می دهد و در صورت انتخاب گزینه های تهاجمی، جراح به منظور اطمینان از درد کمتر از یک عامل بی حس کننده استفاده می کند.
در غیر اینصورت پزشک به شما یکی از روش های غیر تهاجمی همچون؛ لیزر منگوله های پوستی را پیشنهاد می دهد. این روش ویژگی بارز و بالایی نسبت به روش های تهاجمی دارد که به شرح زیر می باشد:
درمان به صورت سرپایی و بدون نیاز به جراحی: این روش به عنوان یکی از روش های ایمن و موثر برای از بین بردن ضایعات پوستی به شمار می آید، که بدون جراحی و به صورت سرپایی در کمتر از ۳۰ دقیقه انجام می پذیرد.