کاشت مو به روش میکروگرافت در شیراز

موهایی طبیعی با کاشت مو به روش میکروگرافت

آنچه در این مقاله می‌خوانید ...

میکروگرافت، یک تکنیک نوین و پیشرفته برای کاشت مو است که تارهای مو به همراه غدد سباسه (غدد چربی) توسط پانچ های سایز میکرو از پشت سر برداشت می شود و به نواحی کم تراکم یا طاس سر انتقال می یابد. این فرایند در چند مرحله انجام شده و با دقت و ظرافت بسیار بالا صورت می‌گیرد. سرعت بالای این شیوه باعث می‌شود که بیمار نتایج مطلوب و دلخواه خود را، زودتر مشاهده ‌کند.

 

این فرایند در چند مرحله انجام شده و با دقت و ظرافت بسیار بالا صورت می‌گیرد. سرعت بالای این شیوه باعث می‌شود که بیمار نتایج مطلوب و دلخواه خود را، زودتر مشاهده ‌کند.

 

کاربردهای کاشت مو به روش میکروگرافت

 

کاشت مو با استفاده از شیوه میکروگرافت به‌عنوان یکی از روش‌های برتر برای حل مشکلات طاسی یا کم مویی در زنان و مردان شناخته می‌شود. این تکنیک برای از بین بردن انواع مختلف طاسی ازجمله طاسی دائمی، منطقه‌ای و کچلی، قابل استفاده است.

 

همچنین این متد، برای افرادی که با ریزش مو در نواحی کناره‌ها و جلوی سر روبرو هستند و درعین‌حال در پشت سر، موهای پرپشتی دارند، به‌شدت توصیه می‌شود. به این دلیل که اغلب از موهای موجود در این نواحی به‌عنوان بانک مو برای پیوند به ناحیه‌های کم‌پشت، استفاده می‌گردد. به همین علت، این روش می‌تواند به‌عنوان یک راه‌حل بسیار مؤثر برای تعادل و پرپشت‌تر کردن موهای سر، ابروها، ریش و سبیل در افراد مورد استفاده قرار گیرد.

عکس کاشت مو به روش میکروگرافت

کسب اطلاعات دقیق قبل از انجام میکروگرافت

 

مهم‌ترین نکته قبل از اجرای کاشت مو به روش میکروگرافت، از بین بردن نگرانی‌های بیمار و ارائه توضیحات جامع به او است. این مسئله باعث می‌شود تا استرس بیمار به‌طور کامل کاهش یابد. به همین دلیل، پیش از انجام میکروگرافت، جلسات مشاوره با بیمار در کلینیک ترتیب داده می‌شود. در این جلسه، پزشک با انجام معاینات دقیق و نوشتن آزمایش‌های لازم، از وضعیت سلامتی بیمار اطمینان حاصل می‌کند.

 

پیشنهاد می‌شود برای کسب اطلاعات دقیق و مشاوره با پزشکان متخصص و باتجربه در زمینه کاشت مو به روش میکروگرافت از طریق شماره تماس زیر، با کلینیک تخصصی پوست و مو و زیبایی نهال تماس حاصل نمایید.

مشاوره و رزرو نوبت

جهت مشاوره و رزرو نوبت تصاویر سر (جلوی سر، بالای سر، پشت سر) را به یکی از پیامرسان‌های فعال (واتساپ، روبیکا، ایتا، تلگرام) به شماره 09172167177 ارسال کنید

پس از مطمئن شدن از اینکه کاشت مو به این شیوه بهترین راهکار برای بیمار است و مراجعه‌کننده نیز تصمیم نهایی خود را برای اجرای این فرآیند اعلام کرد، توصیه‌های ضروری انجام می‌شود. مواردی چون قطع مصرف داروهای آسیب‌زننده، مشروبات الکلی، سیگار و مواد مخدر، یا هر ماده دیگری که برای سلامتی مضر است، در این مرحله به بیمار اعلام می‌گردد.

مراحل کاشت مو به روش میکروگرافت

این روش درمانی، در حالت کلی با دیگر متد کاشت مو مشابه است. البته باید در نظر داشت که دقت زیاد و به‌روز بودن آن، به علت استفاده از ابزارها و تکنیک‌های متفاوت و پیشرفته، نسبت به سایر روش‌ها، بیشتر است. مراحل این شیوه کاشت مو به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده‌سازی منطقه برداشت مو

در مرحله ابتدایی قبل از اجرای کاشت مو، پزشک با اجرای معاینات، منطقه اهداکننده مناسب را تعیین می‌کند. در جلسه اول که به کاشت مو اختصاص دارد، ابتدا باید به سر بیمار ماساژ داده شود. مناطق اهداکننده نیز با استفاده از داروهای بی‌حسی موضعی آمده می‌شوند. این داروهای بی‌حسی به محل اهداکننده، تزریق شده، بااین‌حال پزشک ممکن است از اسپری‌های بی‌حس‌کننده نیز برای این هدف استفاده نماید.

مرحله دوم: برداشت گرافت‌ها

در این مرحله، موها به صورت تار به تار از پشت سر برداشت می‌گردد. دستگاهی که در این مرحله از کاشت مورد استفاده قرار می گیرد، پانچ های اتوماتیک و میکرو سایز است. استفاده از این ابزارهای جدید این امکان را فراهم می‌کنند تا گرافت‌ها به‌راحتی و به‌صورت سالم‌تر برداشته شوند. دقت بالای این دستگاه‌ها، باعث افزایش سرعت برداشت گرافت‌ها شده و این امکان را به پزشک می‌دهد که گرافت‌های بیشتری را از ناحیه اهداکننده، برداشت کند.

در کاشت مو به روش میکروگرافت از پانچ های اتوماتیک و میکرو استفاده می شود.

در نظر داشته باشید که برداشت گرافت‌های مو، تکنیک‌های خاصی دارد که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم.

تکنیک هولدرهای اتوماتیک :

در این شیوه، از هولدرهای اتوماتیک بسیار کوچک برای برداشت گرافت‌ها استفاده می‌شود که این هولدرها از ویژگی برقی بهره‌مند بوده و دقت بسیار بالایی دارند. این دستگاه‌ها از هولدرهایی با دقت بین ۰.۶ تا ۰.۹ میکرون استفاده کرده که باعث کاهش احتمال خطای انسانی، به صفر درصد می‌شود.

این دقت بسیار بالا ازنظر فنی نشان‌دهنده کیفیت بسیار مناسب در برداشت گرافت‌های مو به‌صورت تکی است. همچنین سرعت انجام عمل در این شیوه بیشتر از سایر روش‌ها بوده که به‌طور چشمگیری احتمال موفقیت روش میکروگرافت را افزایش می‌دهد.

تکنیک تریکوفیتیک اسکارلت:

این روش برای بیمارانی مناسب است که سطح طاسی مو در آن‌ها بسیار بالا و پرتعداد است. در این شیوه، بیمار ممکن است بانک موی پرپشتی نداشته باشد و موهای ناحیه پشت سر یا سایر نواحی از سر او نیز، نازک و ضعیف باشند.

در چنین شرایطی، انتخاب محل دیگری به‌عنوان بانک مو امکان‌پذیر است. گرافت‌های ناحیه اهداکننده ممکن است نیاز به کمی دست‌کاری داشته باشند تا به‌طور کامل با موهای طبیعی سر سازگار شوند. این تکنیک با دقت و هنر پزشک قابل‌اجراست تا نتیجه نهایی طبیعی و جذاب، ایجاد گردد.

مرحله سوم: قرار دادن گرافت‌ها در منطقه موردنظر

پس از برداشت گرافت‌ها، مرحله بعدی از این فرآیند انتقال آن‌ها به محل موردنظر است. به این منظور، داروهای بی‌حسی به مناطق هدف، تزریق شده و با استفاده از سوزن‌های بسیار ریز با قطر یک میلی‌متر، سوراخ‌های ریزی در قسمت‌های کم مو یا بی‌مو، ایجاد می‌گردد.

این سوراخ‌ها بسیار نزدیک به هم قرار گرفته و باید به‌طور کامل کل ناحیه هدف را پوشش دهند. در مواردی که شدت و سطح طاسی بیمار زیاد است، پزشک ممکن است ابتدا الگوی کاشت موها را بر روی سر بیمار ترسیم کند تا گرافت‌ها در مناطق مناسبی کاشته شوند. گرافت‌های برداشت شده با استفاده از دستگاه میکروایمپلنتر، در سوراخ‌های ایجادشده، دقیقاً کاشته می‌شوند.

بعد از کاشت مو به روش میکروگرافت

مراقبت‌های پس از کاشت مو به روش میکروگرافت، از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند که در ادامه، به مهم‌ترین آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

برای کاهش درد، تورم و کبودی از کمپرس یخ استفاده کنید. به یاد داشته باشید که یخ را مستقیماً بر روی ناحیه اهداکننده یا ناحیه کاشت قرار ندهید.

در این دوره، از هرگونه دست‌کاری و کندن زخم‌ها خودداری کنید. همچنین بهتر است تا زمان بهبود زخم‌ها مراقب باشید که گردوخاک و آلودگی بر روی زخم‌ها قرار نگیرد.

از هرگونه فعالیت بدنی شدید منجر به تعریق سر خودداری کنید. 

برای کاهش احتمال بروز عفونت، مصرف منظم آنتی بیوتیک های تجویز شده را جدی بگیرید. 

از دستورالعمل صحیح ارائه شده توسط تیم پزشکی برای شستشو سر بعد از کاشت استفاده کنید و مراقبت های بعد از کاشت مو را جدی بگیرید. 

نتیجه‌گیری

روش کاشت مو به روش میکروگرافت یکی از روش‌های جدید بوده که با برداشت گرافت‌های مو از مناطق مختلف پوست سر، در قسمت کم‌پشت کاشته می‌شود. درنهایت این شیوه درمانی، منجر به پرپشت شدن مو در ناحیه دچار طاسی می‌گردد. این روش در میان سایر شیوه‌های کاشت مو، با استفاده از دستگاه‌های اتوماتیک پیشرفته، کمترین میزان آسیب به ریشه مو و پوست سر را داراست.

درواقع می‌توان گفت که انجام میکروگرافت یک هزینه اضافه نیست بلکه یک نوع سرمایه‌گذاری به‌حساب می‌آید زیرا نتیجه حاصل از آن، موهایی است که به‌صورت کاملاً دائمی و باکیفیت بالا کاشته شده‌اند و باعث زیبایی و اعتمادبه‌نفس فرد می‌گردند.

سؤالات متداول

1- آیا کاشت مو از بانک و منبع موی دیگران امکان‌پذیر است؟

خیر، کاشت مو به روش میکروگرافت باید با بانک موی خود فرد انجام شود. کاشت مو با استفاده از موهای فرد دیگر علاوه بر غیرطبیعی شدن مو، ممکن است با واکنش بدن مواجه شده و احتمال پس زدن پیوند را افزایش دهد.

2- در روش میکرو گرافت، موها چند ماه بعد رشد می کند؟ 

در تمامی روش های کاشت مو، موها حدود 2 هفته بعد از کاشت شروع به ریزش می کنند. این ریزش مو طبیعی بوده و پاسخ طبیعی بدن به فرایند کاشت است. بعد از ماه سوم فرایند رشد مجدد موها آغاز می شود. در کاشت مو به روش میکروگرافت، این رویش دوباره مو معمولا سریع تر آغاز می شود. 

3- آیا خط رویش ایجاد شده در روش کاشت مو میکروگرافت طبیعی است؟

یکی از ویژگی های متمایز کاشت مو به روش میکروگرافت، طبیعی و پرتراکم بودن خط رویش است. در این تکنیک، گرافت ها با ظرافت بیشتری برداشت می شوند؛ در نتیجه امکان قرار دادن تارهای بیشتری در کنار هم وجود دارد و خط رویش کاملا پرتراکم و متناسب با آناتومی صورت طراحی خواهد شد.

4- کاشت مو با تکنیک میکروگرافت چه تفاوتی با سایر روش های کاشت مو دارد؟

در روش میکروگرافت از پانچ های اتوماتیک و میکرو سایز استفاده می شود. در نتیجه روی سر شما هیچ اسکار و جای برش دائمی وجود نخواهد داشت، میزان درد و خونریزی حداقل است و امکان کاشت موی پرتراکم وجود دارد.

5- رژیم غذایی مناسب پس از کاشت مو به روش میکروگرافت چیست؟

برای حفظ سلامتی در دوره بهبودی، از تنوع کافی در مصرف میوه، سبزیجات، گوشت، تخم‌مرغ و آب بهره‌مند شوید. درعین‌حال، جهت تسریع فرآیند بهبودی و بازگشت به شرایط بهتر، از مصرف سیگار و الکل، اجتناب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *